Filters
Preferences
Zoek
RSS

Blog

Huur onze tent
Huur onze tent

Wilt u is iets speciaal bij u tuinfeest, communie, personeelsfeest,BBQ… of u bedrijf doen opvallen met een speciaal event. Dan is deze tent perfect..

 

Slagerij-Traiteur Roland

Sinds 1966 staat Slagerij-Traiteur Roland voor kwaliteit, service en creativiteit.
al onze gerechten worden artisanaal, met de beste grondstoffen en met de grootste zorg in onze Atelier bereid. Al jaren staat service bij ons centraal.

Hoe bak ik een côte à l’os

Leg de côte à l’os of entrecote in de oven gedurende 30a 40 min op een temperatuur van 50°c..

Openingsuren Slagerij Traiteur Roland

We zijn gesloten op zondag

Klik hier voor de openingsuren

Dry Aged Meat

Belgisch wit- Blauw: heeft een witte vacht met een blauw grijze schijn, Midden- en Hoog België, Een imposante spiermassa, Het vlees is van een..

Blog archief